Овсієнко, Кіра ВолодимирівнаПухляк, Анастасія Григорівна2016-09-052016-09-052016Овсієнко, К. В. Сухі молочні багатокомпонентні суміші / К. В. Овсієнко, А. Г. Пухляк // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13-14 квіт. 2016., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 330.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24003Розроблено сухі багатокомпонентні суміші для молочного коктейлю шляхом сухого змішування молочної основи та сировини рослинного походження з підвищеною біологічною цінністю, покращеними органолептичними властивостями та створено продукт з тривалим терміном зберігання. Designed for multi-component dry milkshake mix by dry mixing the dairy base and raw materials of plant origin with high biological value, improved organoleptic properties and created a product with a long shelf life.uk-UKсухі багатокомпонентні сумішімолочні коктейліцикорій розчинний з екстрактами чорниці та брусниціdry multicomponent mixturesmilkshakeschicory soluble extracts of blueberries and cranberriesкафедра технології молока і молочних продуктівСухі молочні багатокомпонентні сумішіArticle