Краєвська, Світлана ПетрівнаСтеценко, Наталія Олександрівна2014-07-082014-07-082014Краєвська, С. Дослідження біохімічного складу та показників якості насіння льону різних сортів / Світлана Краєвська, Наталія Стеценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 16-18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15987Унікальний біохімічний склад насіння льону робить його цінною сировиною для створення функціональних харчових продуктів та біологічно активних добавок до їжі. Розроблення технологій повного використання всіх компонентів насіння льону - це актуальний сучасний напрям створення харчових продуктів нового покоління із заданим хімічним складом та властивостями. Unique biochemical composition of flax seed makes it a valuable raw material for the creation of functional foods and dietary supplements. Developing technologies make full use of all components of flax seed - is the actual current direction of the establishment of a new generation of food with a given chemical composition and properties.uk-UKпоказники якостінасіння льонубіохімічний складкафедра технології оздоровчих продуктівДослідження біохімічного складу та показників якості насіння льону різних сортівOther