Бажай-Жежерун, Світлана АндріївнаАнтонюк, Марія МиколаївнаСмульська, Юлія Владиславівна2015-06-262015-06-262015Бажай-Жежерун, С. А. Мікробіологічні показники якості зернового батончика / С. А. Бажай-Жежерун, М. М. Антонюк, Ю. Смульська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 54-55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21430На основі вивчення біологічної цінності інгредієнтів та з урахуванням принципів оздоровчого харчування розроблено рецептуру та досліджено в лабораторних умовах зразки батончика глазурованого на основі пророщеного зерна пшениці. Based on study biological value ingredients and taking into account the principles of health food recipes developed and investigated in the laboratory samples Bars glazed from sprouted wheat.otherхлібобулочні виробимікробіологічні показникизерно пшениціbreadmicrobiological indicatorswheatкафедра технології оздоровчих продуктівМікробіологічні показники якості зернового батончикаOther