Малюжко, Олена ВолодимирівнаСалюк, Анатолій ІвановичНікітін, Геннадій Олексійович2013-01-302013-01-302002Малюжко, О. В. Перероблення хмелевої дробини з метою отримання кормової мікробної біомаси / О. В. Малюжко, Г. О. Нікітін, А. І. Салюк // Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23-25 квітня 2002 р. : тези доповідей. - 2002. - Частина 2. - № 1.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5823Розглядається застосування метанової ферментації для зниження вмісту гірких речовин в хмельовій дробині для подальшого використання ії як кормової добавки. При використанні метанової ферментації знижується вміст гірких речовин на 70%, і виділяється біогаз з вмістом метану 80-85%. При дослідженні виявлено збільшення вмісту незамінних амінокислот (лізин 5.94%, метіонін 1.63%, фенілаланін 5.51%) The application of methane fermentation to reduce the content of bitter substances in hop pellets for use AI as a feed additive. Using methane fermentation reduced the content of bitter substances by 70%, and is released biogas methane content of 80-85%. In the study revealed increase in the content of essential amino acids (lysine 5.94%, 1.63% methionine, phenylalanine 5.51%)uk-UKпивоварна промисловістьхмелева дробинаметанова ферментаціябіогазбіомасаамінокислотиbrewing industryhop pelletmethane fermentationbiogasbiomassamino acidsкафедра екологічної безпеки та охорони праціПерероблення хмелевої дробини з метою отримання кормової мікробної біомасиArticle