Труш, Юлія Леонідівна2014-04-152014-04-152012Труш, Ю. Л. Оцінка ефективності заходів для удосконалення системи управління якістю на підприємствах хлібопекарської галузі / Ю. Л. Труш // Управління сучасним підприємством : матер. VIIІ Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 22- 23 березня 2012 р.: Тези доп. – К.: НУХТ.- 2012. – С. 275.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13977Дослідження якості як важливого резерву збільшення прибутку роботи підприємств хлібопекарської галузі, ефективності виробництва та конкурентоспроможності продукції, потребує оцінки ефективності заходів для підвищення рівня функціонування системи управління якістю продукції. Quality research as an important reserve increase profits of enterprises bakery industry, production efficiency and competitiveness, need to assess the effectiveness of measures to improve the functioning of the system of quality control.otherякістьякість продукціїпідприємствоqualityquality of productsenterpriseкафедра економіки і праваОцінка ефективності заходів для удосконалення системи управління якістю на підприємствах хлібопекарської галузіThesis