Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаЯнчик, Марія ВолодимирівнаУщаповський, Артем ОлеговичСолонуха, Юлія Володимирівна2018-04-262018-04-262015Використання рослинної сировини для збагачення кондитерських мас / М. В. Янчик, О. В. Нєміріч, А. О. Ущаповський, Ю.В. Солонуха // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 121.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27242Досліджено вплив овочевих і фруктових порошків та екстрактів лікарських рослин на кристалоутворення помадної маси під час її збивання та дозрівання. Investigated the influence of vegetable and fruit powders and medicinal plant extracts for crystallization fondant mass during her whipping and maturation.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїрослинні порошкипомадні масикристалоутворенняplant powderscrystallizationfondant massкафедра готельно-ресторанної справиВикористання рослинної сировини для збагачення кондитерських масThesis