Використання рослинної сировини для збагачення кондитерських мас - Нєміріч, Олександра Володимирівна; Янчик, Марія Володимирівна; Ущаповський, Артем Олегович; Солонуха, Юлія Володимирівна (My University, 2015)
Досліджено вплив овочевих і фруктових порошків та екстрактів лікарських рослин на кристалоутворення помадної маси під час її збивання та дозрівання. Investigated the influence of vegetable and fruit powders and medicinal plant extracts for crystallization fondant mass during her whipping and maturation.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; рослинні порошки; помадні маси; кристалоутворення; plant powders; crystallization; fondant mass; кафедра готельно-ресторанної справи