Іванов, Сергій ВіталійовичРашевська, Тамара ОлексіївнаВашека, Оксана Миколаївна2013-12-202013-12-202013Іванов, С. В. Використання методу ІЧ Фур’є-спектроскопії для аналізу якості збагаченого вершкового масла / С. В. Іванов, Т. О. Рашевська, О. М. Вашека // Якість і безпека харчових продуктів : матер. міжнар. наук-техн. конф., 14-15 листопада 2013 р. – К., 2013. – С. 193-194.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12303Методом ІЧ Фур’є-спектроскопії вивчено вплив порошку із моркви на накопичення продуктів окиснення молочного жиру у збагаченому вершковому маслі під час його зберігання. Method of FTIR spectroscopy to study the effect of carrot powder on the oxidation of milk fat enriched with butter and freshly during storage.uk-UKвершкове маслопорошок із морквиякість маслаbuttercarrot powderquality of butterкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології молока і молочних продуктівВикористання методу ІЧ Фур’є-спектроскопії для аналізу якості збагаченого вершкового маслаThesis