Гулевата, Марина АнатоліївнаУсатюк, Світлана Іванівна2016-09-292016-09-292016Гулевата, М. А. Дослідження впливу комплексів рослинних екстрактів на процеси інгібування окиснювальних станів олій / М. А. Гулевата, С. І. Усатюк // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 56.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24251На сьогодні у виробництві рослинних олій важливим питанням є збереження їхніх нативних корисних компонентів та забезпечення стабілізації ліпідів щодо окиснювального псування. Today in the production of vegetable oils, an important issue is the preservation of their native useful components and the stabilization of lipids relative to oxidative damage.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівінгібуванняокислювальні процесиоліяinhibitingoxidation processesoilДослідження впливу комплексів рослинних екстрактів на процеси інгібування окиснювальних станів олійOther