Скорченко, Тетяна АнатоліївнаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2013-04-112013-04-112007Скорченко, Т. А. Морозиво комбіноване з вдосконаленим вуглеводним складом / Т. А. Скорченко, Т. Г. Федченко // Інноваційні технології, проблеми якості і безпеки сировини та готової продукції у м’ясній та молочній промисловості : тези доповідей Міжнародної науково-технічної конф., 27-28 листопада 2007 р. - Київ, 2007. – С. 157-158.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7425Обгрунтовано перспективність виробництва харчових продуктів з цукрозамінниками. Наведено вплив масової частки глюкозно-фруктозного сиропа на якісні показники морозива. Proved promising food production of sweeteners. An influence of the mass fraction of glucose-fructose syrup on ice cream quality indicators.otherморозивоice creamзамінник цукруsweetenersглюкозно-фруктозний сиропglucose-fructose syrupкафедра технології молока і молочних продуктівМорозиво комбіноване з вдосконаленим вуглеводним складомThesis