Морозиво комбіноване з вдосконаленим вуглеводним складом - Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна (My University, 2007)
Обгрунтовано перспективність виробництва харчових продуктів з цукрозамінниками. Наведено вплив масової частки глюкозно-фруктозного сиропа на якісні показники морозива. Proved promising food production of sweeteners. An influence of the mass fraction of glucose-fructose syrup on ice cream quality indicators.
Keywords: морозиво; ice cream; замінник цукру; sweeteners; глюкозно-фруктозний сироп; glucose-fructose syrup; кафедра технології молока і молочних продуктів