Топінамбур - нетрадиційна сировина у виробництві нових видів консервованих продуктів - Бандуренко, Галина Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович (My University, 2014)
Встановлено можливість підготовки топінамбуру на типових збірних лініях консервних заводів. The possibility of preparing artichoke on typical modular lines canneries.
Keywords: нетрадиційна сировина; консервовані продукти; топінамбур; canned food; artichoke; alternative raw materials; кафедра технології консервування