Бандуренко, Галина МихайлівнаБессараб, Олександр Семенович2014-06-102014-06-102014Бандуренко, Г. М. Топінамбур - нетрадиційна сировина у виробництві нових видів консервованих продуктів / Г. Бандуренко, О. Бессараб // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 53-54.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14915Встановлено можливість підготовки топінамбуру на типових збірних лініях консервних заводів. The possibility of preparing artichoke on typical modular lines canneries.uk-UKнетрадиційна сировинаконсервовані продуктитопінамбурcanned foodartichokealternative raw materialsкафедра технології консервуванняТопінамбур - нетрадиційна сировина у виробництві нових видів консервованих продуктівOther