Технологічні властивості кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв - Пушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна (My University, 2016)
Встановлено технологічні властивості кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв. Досліджено агрегативну стійкість, ступінь кристалічності, ступінь синерезису, кислотне та перекисне число модельних систем та кулінарного напівфабрикату. The technological properties of culinary semi-finished product for soup-puree have been installed. The aggregate resistance, degree of crystallinity, degree of syneresis, acid and peroxide value of model system and culinary semi-finished product have been researched.
Keywords: технологічні властивості; technological properties; напівфабрикат; semi-finished product; модифікований крохмаль; modified starch; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи