Пушка, Ольга СергіївнаГавриш, Андрій ВолодимировичНєміріч, Олександра ВолодимирівнаІщенко, Тетяна Іванівна2017-02-152017-02-152016Технологічні властивості кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв / О. С Пушка, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, Т. І. Іщенко // Наукові праці НУХТ. – Київ : НУХТ, 2016. - Том 22, №4. - С. 175-185.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24819Встановлено технологічні властивості кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв. Досліджено агрегативну стійкість, ступінь кристалічності, ступінь синерезису, кислотне та перекисне число модельних систем та кулінарного напівфабрикату. The technological properties of culinary semi-finished product for soup-puree have been installed. The aggregate resistance, degree of crystallinity, degree of syneresis, acid and peroxide value of model system and culinary semi-finished product have been researched.uk-UKтехнологічні властивостіtechnological propertiesнапівфабрикатsemi-finished productмодифікований крохмальmodified starchкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиТехнологічні властивості кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших стравArticle