Інноваційні підходи до створення десертів функціонального призначення на основі побічної сировини гарбуза - Омельченко, Анна Сергіївна; Омельченко, Марія Сергіївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Хареба, Володимир Васильович; Хареба, Олена Василівна (My University, 2025)
Побічна сировина гарбуза (Cucurbita maxima Duch.) містить значну кількість біоактивних сполук та може ефективно використовуватися для створення функціональних десертів із високою антиоксидантною активністю.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; гарбуз; функціональні продукти; борошняні кондитерські вироби; pumpkin, functional foods; bakery products; innovative technologies