Спосіб приготування емульсії масло-вода з крохмалем (Патент на винахід № 114031) - Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович (My University, 2017)
Винахід належить до харчової промисловості, а саме, до виробництва емульсій типу масло вода, які використовуються в виробництві харчових продуктів та напоїв. The invention relates to food industry, namely the production of emulsions of the type oil water used in the manufacture of food products and beverages.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; безалкогольні напої; гуміарабік; крохмаль; емульсії; soft drinks; gumarabic; starch; emulsions