Онопрійчук, Олена ОлександрівнаПетрина, Алла БогданівнаПасічний, Василь МиколайовичГрек, Олена Вікторівна2012-07-062012-07-062007Математичне моделювання показників якості молочно-рослинних систем / О. О. Онопрійчук, А. Б. Петрина, В. М. Пасічний, О. В. Грек // Харчова і переробна промисловість, 2007. – № 11. - С. 26-28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2085Застосовано повнофакторний експеримент для визначення оптимальних параметрів підготовки продуктів переробки зернових з метою покращення якості готових сиркових виробів. Отримані рівняння регресії дають змогу з високою точністю визначити функції виходу технологічних показників в інтервалі варіювання змінних факторів.Applied the experiment to the determined the optimal parameters of the preparation of food processing grain to improve quality of finished products These regression equations make it possible to accurately determine the output function of technological parameters in the range of variation of variables.otherпараметри оптимізаціїoptimization parametersпастасухі зернові добавкидобавка «Прозер»реологічні показникиpastadry cereal additivesadditive "Prozer"rheological parametersкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівМатематичне моделювання показників якості молочно-рослинних системArticle