Вплив оздоровчого бігу в режимі дня на виховання і загальний розвиток студентів вищих навчальних закладів - Биковська, Л. Б.; Щербакова, Галина Дмитрівна (My University, 2013)
В статті проведено аналіз впливу оздоровчого бігу в режимі дня на виховання і загальний розвиток студентів вищих навчальних закладів. Оздоровчий біг допоможе студентам зрозуміти, що завдяки постійним заняттям вони зможуть удосконалити себе, стати добрішими, стриманішими, уважнішими, відмовитись від паління та алкоголю, знайти зовсім інші інтереси і зрозуміти, що оздоровчий біг - це найдешевші і найефективніші ліки. Отже, в сучасних умовах для підтримки працездатності та збереження здоров’я необхідно використовувати різноманітні фізичні вправи, оздоровчий біг та ін. In the article the analysis of the impact of health run in the mode of the day on education and the overall development of the students of higher educational institutions. Jogging will help students to understand that by constant practice they will be able to improve yourself, to become kinder, more attentive, to give up Smoking and alcohol, to find your way to other interests and realize that Jogging is the most cheap and effective drugs. Therefore, in modern conditions to maintain the health and health it is necessary to use a variety of physical exercises, Jogging, etc.
Keywords: кафедра фізичного виховання; оздоровчий біг; ходьба; jogging; walking