Подовження терміну зберігання пряників з додаванням борошна з ячмінного солоду - Своєволіна, Галина Василівна; Оболкіна, Віра Іллівна (My University, 2012)
Визначено, що заварювання частини борошна з додаванням ячмінного солодового борошна сприяє зменшенню ступеня ретроградації крохмалю у випечених виробах, сповільненню процесу втрати вологи та подовженню терміну зберігання. Determined that the brewing of barley flour with added malt flour helps to reduce the degree of starch in retrohradatsiyi baked goods, slowing the process of moisture loss and extend shelf life.
Keywords: технологія; ячмінне солодове борошно; заварні пряники; ступінь кристалічності крохмалю; custard cakes; barley malt flour; degree of crystallinity of starch; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів