Паньков, Дмитро Васильович2017-06-152017-06-152017Паньков, Д. В. Формування динамічних баз знань на основі адаптивної резонансної теорії при керування якістю хлібопекарської продукції / Д. В. Паньков, В. Д. Кишенько // Відновлювальна енергетика, новітні автоматизовані електротехнології в біотехнічних системах АПК : ІV Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, 21-22 листопада 2016 р., Київ. – К. : НУБіП України, 2016. – С. 121-123.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25535Розглянуто створення баз знань динамічної експертної системи для управління якістю хлібопекарської продукції, адаптованої до виникнення нештатних ситуацій, визваних високою лабільністю показників якості сировини та перебігом технологічних процесів. Consider creating a dynamic knowledge base of expert system to manage quality bakery products, adapted to the emergence of emergency situations dictated by high lability indicators of quality raw materials and course processes.uk-UKбаза знаньknowledgeякість хлібопекарської продукціїquality bakery productsкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаФормування динамічних баз знань на основі адаптивної резонансної теорії при керуванні якістю хлібопекарської продукціїArticle