Таємниці письменницької праці: інтерпретації щоденникової спадщини Тараса Шевченка - Зерніна, Наталья; Савчук, Андрій Юрійович (My University, 2014)
Здійснено аналіз європейської щоденникової традиції та схарактеризовано її вплив на оригінальну творчість поета; проаналізувано текст Щоденника; досліджено психологічну функцію Щоденника. The analysis of European tradition and diary characterized its impact on the original work of the poet; proanalizuvano text Diary; Psychological function Diary.
Keywords: письменник; щоденник; Тарас Шевченко; writer; Taras Shevchenko; diary