На замітку проектувальнику зернопереробних підприємств - Ільчук, Віктор Борисович; Харченко, Євген Іванович (My University, 2013)
В статті розглянуто відповідальність проектувальників при порушеннях вимог проектування зернопереробних підприємств. Показано до яких класів наслідків та категорій складності віднесені зернопереробні підприємства. In the article the responsibility of designers in violation of the requirements of the design of grain processing enterprises. Shows the effects of which classes and categories of classified grain processing enterprises.
Keywords: категорія складності; зернопереробні підприємства; проектування; класи наслідків; salvage class; grain plant; designing; class of supply; кафедра технології зберігання і переробки зерна