Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК - Національний університет харчових технологій (My University, 2021)
У збірник увійшли тези доповідей учасників Х Всеукраїнської науково-практичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК», в яких розглянуто актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання, висвітлено проблеми ресурсної, інноваційно-інвестиційної, фінансової, управлінської та зовнішньоекономічної діяльності підприємств. Розраховано на науковців, викладачів, аспірантів і здобувачів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств харчової та переробної галузей АПК у сучасних умовах господарювання.
Keywords: агропромисловий комплекс; суб’єкти господарювання; підприємства харчової промисловості; конкурентоспроможність; підприємства переробної галузі; фінансово-економічна безпека підприємств; управління результативністю; business entities; food industry enterprises; competitiveness; processing industry enterprises; performance management; financial and economic security of enterprises