Польовик, Володимир ВікторовичБерезова, Ганна ОлександрівнаКорецька, Ірина ЛьвівнаМасліков, Максим Михайлович2024-10-312024-10-312021Дослідження кріоскопічної температури плодовоягідного купажного напівфабрикату / В. В. Польовик, Г. О. Березова, І. Л. Корецька, М. М. Масліков // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. – С. 100.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45284ukкріоскопічна температуракупажний напівфабрикатплодово-ягідна сировинаcryoscopic temperatureblended semi-finished productfruit and berry raw materialsкафедра теплоенергетики та холодильної технікиДослідження кріоскопічної температури плодовоягідного купажного напівфабрикатуAbstracthttps://orcid.org/0000-0001-8760-3813https://orcid.org/0000-0003-3645-1754https://orcid.org/0000-0001-5680-5789https://orcid.org/0000-0002-4528-1155