Янчик, Марія ВолодимирівнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаЯнчик, Олена Петрівна2018-05-102018-05-102015Янчик, М. В. Визначення показників якості кондитерського напівфабрикату з порошком з банану / М. В. Янчик, О. В. Нєміріч, О. П. Янчик // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 173-175.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27303Досліджено показники якості кондитерського напівфабрикату з порошком з банану, а саме: органолептичні показники, фізико-хімічні показники та дисперсність. Показано, що порошок з банану холодного розпилювального сушіння дозволяє отримати кондитерський напівфабрикат із привабливими органолептичними властивостями і відповідними фізико-хімічними показниками якості. The indicators of quality of confectionery semi-finished products with banana powder were investigated, namely: organoleptic properties, physical and chemical parameters and dispersion. It is shown that a powder of banana cold spray drying allows to get confectionery semi-finished products with attractive organoleptic properties and corresponding physicochemical indices quality.uk-UKпорошок з бананукондитерський напівфабрикатдисперсністьbanana powderconfectionery semi-finisheddispersionкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра експертизи харчових продуктівВизначення показників якості кондитерського напівфабрикату з порошком з банануThesis