Соняшниково-соєва олійна композиція (патент на корисну модель № 130384) - Осейко, Микола Іванович; Єрмаков, Микола Олександрович; Романовська, Тетяна Іванівна (My University, 2018)
В основу корисної моделі поставлена задача розробити соняшниково-соєву олійну композицію з підвищеною стійкістю до окислення у порівнянні з відомою. The basis of the utility model is the task of developing a sunflower-soybean oil composition with high oxidation resistance compared to the known.
Keywords: олійна композиція; олеїнова кислота; стійкість до окислення; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; oil composition; oleic acid; oxidation resistance