Комп’ютерно-інтегровані технології і лінгвістичний підхід на базі нечіткої логіки в управлінні цукровим заводом - Пархоменко, Іван Іванович; Ладанюк, Анатолій Петрович; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2001)
Наведені результати досліджень по розробці систем керування цукровим виробництвом із застосуванням сучасних інформаційних технологій. The resulted results of researches are on development of control system by a saccharine production with application of modern information technologies.
Keywords: система управління; цукрове виробництво; нечітка логіка; the system is a management; saccharine productions; fuzzy logic; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка