Ковбаски для гриля з фукусом (Патент на корисну модель № 55258) - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Галенко, Олег Олександрович (My University, 2010)
Розроблено ковбаски для гриля з фукусом, якімістять свинину напівжирнуподрібнену, сіль, цукор, перецьчорний, часниксвіжий очищений, які відрізняються тим, що додатково містять м'ясо куряче подрібнене, шпик, квасолю, паприку, корицю та морські водорості фукус. Developed sausages for the grill with fucus containing chopped semi-bold pork, salt, black pepper, fresh peeled garlic, characterized in that it further comprises chopped chicken meat, bacon, beans, paprika, cinnamon and water-plants fucus.
Keywords: паприка; квасоля; ковбаски; гриль; морськіводорості фукус; paprika; beans; sausages; grill; water-plants fucus; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів