Стратегія впровадження франчайзингу – прогресивний підхід до розвитку підприємств харчової промисловості - Арутюнян, Самвел Володимирович; Слободян, Наталія Геннадіївна (My University, 2009)
Встатті висвітлено можливості потенційного впровадження франчайзингу як стратегічного та прогресивного підходу до розвитку підприємств, зокрема харчової промисловості. Запропоновано основні етапи розробки стратегії для франчайзера.

The paper analyzes the potential introduction of franchising as a strategic and progressive approach to enterprise development, including the food industry. The basic stages of development strategies for franchisor.
Keywords: стратегія франчайзингу; strategy franchise; експорт; імпорт; впровадження стратегії; Міжнародна асоціація франчайзингу; exports; imports; strategy; International Association of Franchising; кафедра обліку і аудиту