Іванов, Сергій ВіталійовичРадзіховська, АллаУсатюк, Світлана Іванівна2014-03-242014-03-242013Іванов, С. В. Дослідження хімічного складу шротів олійного виробництва як добавки у виробництві харчових продуктів / С. В. Іванов, А. І. Радзіховська, С. І. Усатюк // // Якість і безпека харчових продуктів : міжнар. наук.-практ. конф., 14-15 листоп. 2013р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 196–197.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13389Вивчено хімічний склад олійних шротів та розглянуто перспективи їх використання у технологіях нових харчових продуктів. The chemical composition of oil cakes has been studied. The prospects of their use in technologies of new food products have been viewed.uk-UKолійний шротoil cakeхарчова цінністьnutrition valueфункціональна добавкаfunctional ingredientхарчові продуктиfood productsкафедра експертизи харчових продуктівДослідження хімічного складу шротів олійного виробництва як добавки у виробництві харчових продуктівThesis