Дослідження хімічного складу шротів олійного виробництва як добавки у виробництві харчових продуктів - Іванов, Сергій Віталійович; Радзіховська, Алла; Усатюк, Світлана Іванівна (My University, 2013)
Вивчено хімічний склад олійних шротів та розглянуто перспективи їх використання у технологіях нових харчових продуктів. The chemical composition of oil cakes has been studied. The prospects of their use in technologies of new food products have been viewed.
Keywords: олійний шрот; oil cake; харчова цінність; nutrition value; функціональна добавка; functional ingredient; харчові продукти; food products; кафедра експертизи харчових продуктів