Страшинський, Ігор МирославовичГончаров, Георгій ІвановичПолешко, Юлія СергіївнаБондарук, Наталія Ростиславівна2012-10-302012-10-302010Патент на корисну модель 55078 Україна, МПК (2009) A23L 1/100 Паштет печінковий «На здоров’я» / Страшинський, І. М., Гончаров, Г. І., Полешко, Ю. С., Бондарук, Н. Р. ; власник НУХТ. - № 201004339 ; заявл. 14.04.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3405Розроблено паштет печінковий, який містить печінку бланшовану подрібнену, жир-сирець свинячий або сало, цибулю ріпчасту пасеровану, сіль кухонну, цукор-пісок та спеції (перець духмяний, чорний, мускатний горіх, кориця, гвоздика мелені), який відрізняється тим, що додатково містить боби нуту бланшовані подрібнені в кількості 10-20 % та моркву пасеровану 3-4 %. Designed liver pate containing blanched chopped liver, fat-raw pork or bacon, onions passaged, salt, sugar and spices (allspice, black, nutmeg, cinnamon, cloves), which is characterized in that it further comprises nyty chopped blanched beans in the amount of 10-20% and carrots 3-4%.otherпаштетпечінкабоби нутуморква пасерованаpateliverbeans nytycarrots friedкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПаштет печінковий «На здоров’я»