Скопенко, Наталія СтепанівнаТюха, Ірина Володимирівна2014-03-272014-03-272010Скопенко, Н. С. Формування та функціонування інтегрованих об'єднань в олійно-жировій галузі України / Н. С. Скопенко, І. В. Тюха // Економіка харчової промисловості. – 2010. – № 3 (7). – С. 5-14.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13470Статтю присвячено висвітленню особливостей формування та функціонування інтеграційних об’єднань в олійно-жировій галузі України. Доведено, що значні конкурентні переваги в галузі мають компанії з вертикально інтегрованою структурою виробництва. The features of forming and functioning of integration associations are considered in oil-fat industry of Ukraine.otherоб'єднанняінтеграціяінтегровані об'єднанняхарчова промисловістьолійно-жирова галузьassociationintegrationintegrated associationsfood industryoil-fat industryкафедра економіки праці та менеджментуФормування та функціонування інтегрованих об'єднань в оліє-жировій галузі УкраїниArticle