Формування та функціонування інтегрованих об'єднань в оліє-жировій галузі України - Скопенко, Наталія Степанівна; Тюха, Ірина Володимирівна (My University, 2010)
Статтю присвячено висвітленню особливостей формування та функціонування інтеграційних об’єднань в олійно-жировій галузі України. Доведено, що значні конкурентні переваги в галузі мають компанії з вертикально інтегрованою структурою виробництва. The features of forming and functioning of integration associations are considered in oil-fat industry of Ukraine.
Keywords: об'єднання; інтеграція; інтегровані об'єднання; харчова промисловість; олійно-жирова галузь; association; integration; integrated associations; food industry; oil-fat industry; кафедра економіки праці та менеджменту