Пасічний, Василь МиколайовичГармаш, Дмитро ВікторовичЛободіна, Наталія ЕдуардівнаКривобік, Раїса Анатоліївна2019-11-252019-11-252019Дослідження органолептичних показників при дозріванні мяса яловичини / В. М. Пасічний, Д. В. Гармаш, Н. Е. Лободіна, Р. А. Кривобік // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті: матеріали 85 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11-12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 370.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30419В ході досліджень визначено характеристики яловичого м'яса при довготривалому дозріванні до 28 діб, що дозволяє використовувати дані характеристики для еталонного оцінювання рівня його ферментації. Подальші дослідження будуть направлені на оцінку ефективності ферментації протеазами рослинного і мікробіологічного походження на відповідність цільовій ферментації м'ясної сировини та визначення її впливу на біологічну цінність м'ясних напівфабрикатів.uk-UKяловичинадозріванняорганолептичні показникиферментаціяbeefripeningorganoleptic characteristicsfermentationкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження органолептичних показників при дозріванні м'яса яловичиниThesis