Удосконалення мовленнєвої компетенції студентів НУХТ на заняттях із української мови (за професійним спрямуванням) - Приблуда, Людмила Михайлівна (My University, 2015)
Коли українська мова функціонуватиме як мова повноправного державного народу, задовольнятиме всі потреби суспільного життя - її визнають і поважатимуть і «свої», і «чужі», тоді зникнуть непорозуміння, зникне напруження, бо все стане на свої природні місця. When the Ukrainian language as a language full function of the state of the people, will satisfy all the needs of social life - and it is recognized and respected "his" and "wrong", then disappear misunderstanding, tension disappears, because everything will fall into its natural place.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; українська мова; мовленнєва компетенція; студент; speech competence; Ukrainian language; student