Іноземна мова (Англійська мова) - Чередніченко, Галина Анатоліївна; Шапран, Людмила Юліївна; Куниця, Людмила Іванівна (My University, 2010)
Методичні вказівки спрямовані на ознайомлення студентів з програмою вступного екзамену, метою та порядком проведення екзамену, структурою екзаменаційного білету, критеріями оцінювання усних та письмових відповідей на екзамені.

Methodological materials are aimed at familiarizing students with the syllabus of the entrance examination, exam purpose and format, its content and evaluation criteria for its oral and written parts.
Keywords: вступний екзамен; ступінь магістра; програма; екзаменаційний білет; завдання; entrance examination; master’s degree; syllabus; examination paper; task; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації