Порівняльна характеристика антимікробної дії поверхнево-активних речовин Rhodococcus erythropolis ІМВ Ac-5017, Acinetobacter calcoaceticus ІМВ В-7241 та Nocardia vaccinii ІМВ В-7405 - Панасюк, Катерина Вікторівна (My University, 2014)
У попередніх дослідженнях було встановлено антимікробну дію поверхнево- активних речовин (ПАР) Rhodococcus erythropolis ІМВ Ac-5017, Acinetobacter calcoaceticus ІМВ В-7241 і Nocardia vaccinii ІМВ В-7405 на фітопатогенні бактерії. In previous studies it was found antimicrobial activity surface active substances (SAS) Rhodococcus erythropolis IMV Ac-5017, Acinetobacter calcoaceticus IMV B-7241 and Nocardia vaccinii IMV B-7405 on phytopathogenic bacteria.
Keywords: поверхнево-активні речовини; бактерії; антимікробна дія; surfactants; bacteria; antimicrobial action