Суть, проблеми та механізм управління дебіторською заборгованістю на підприємствах харчової промисловості в умовах кризи - Остапенко, Наталія Вікторівна (My University, 2012)
В сучасних умовах економічної кризи в нашій державі значна кількість підприємств знаходиться в скрутному стані, у зв’язку з наявністю серйозної проблеми неплатежів. Тому на сучасному етапі розвитку економіки в Україні зростає роль ефективного управління дебіторською заборгованістю в бухгалтерському обліку та своєчасного її повернення і запобігання появи безнадійних боргів на підприємствах харчової промисловості. In the current economic crisis in our country a large number of companies are in a difficult position, due to the serious problem of non-payment. Therefore, at the present stage of economic development in Ukraine, the role of effective management of accounts receivable in the accounting and timely return it and prevent the emergence of bad debts in the food industry.
Keywords: харчова промисловість; криза; дебіторська заборгованість; receivables; crisis; Food Industry