Аналіз процесу сушіння морквяних вичавок в полі НВЧ із застосуванням інтегрованої системи Mathcad - Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Мисюра, Тарас Григорович; Попова, Наталія Вікторівна (My University, 2011)
Отримано математичну модель залежності температури морквяних вичавок від їх перебування в сушильній камері, величини опромінення теплового потоку та товщини шару вичавок. Obtained mathematical model of temperature dependence carrot husks of their stay in the drying chamber, heat flux exposures and layer thickness husks
Keywords: НВЧ-сушіння; морквяні вичавки; моделювання; СВЧ-сушка; microwave drying; carrot husks; modeling; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра технології консервування