Іванова, Вікторія ДжанівнаІвчук, Надія ПавлівнаХлєбутіна, М. С.2012-09-142012-09-142011Іванова, В. Д. Дослідження властивостей кексу функціонального спрямування / В. Д. Іванова, М. С. Хлєбутіна, Н. П. Івчук // Наукові праці ОНАХТ. — 2011. — Вип. 40., № 1 - С. 82-86.2073-8730https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2581Наведено результати досліджень властивостей нового виду кексу функціональної дії. Дослдіжено фізико-хімічні, структурно-механічні, органолептичні властивості експериментальних зразків кексів з додаванням борохового борошна та порошку чорноплідної горобини.The results of investigations of properties of a new kind of cake functional. Dosldizheno physico-chemical, structural, mechanical, organoleptic properties of experimental samples cake with the addition borohovoho meal and powder of chokeberry.uk-UKфункціональні продуктикексрослинна сировинагорохове борошночорноплідна горобиналікувально-профілактичне харчуванняfunctional foodscakeherbspea flourchokeberrypreventive nutritionкафедра технології оздоровчих продуктівкафедра експертизи харчових продуктівДослідження властивостей кексу функціонального спрямуванняArticle