Проблеми та шляхи покращення стану інвестиційного ринку України - Федорук, Вікторія Володимирівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2017)
Досліджено проблеми та шляхи покращення стану інвестиційного ринку України
Keywords: інвестиції; економіка України; кафедра готельно-ресторанної справи