Особливості одержання епідермального фактору росту людини для потреб естетичної та лікувальної косметології - Прокопенко, Анна Олегівна; Подобій, Олена Валеріївна; Пенчук, Юрій Миколайович (My University, 2024)
Епідермальний фактор росту має великий потенціал у використанні при лікуванні дерматологічних патологій, включаючи рани, вугреподібні розлади, дерматити і випадання волосся, а також підлягає обговоренню для подальших розробок в галузі естетичних застосувань.

Epidermal growth factor has great potential for use in the treatment of dermatological pathologies, including wounds, acne, dermatitis and hair loss hair loss, and is also subject to discussion for further development in the field of aesthetic applications.
Keywords: епідермальний фактор росту; косметологія; EGF; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів