Десик, Микола ГригоровичТеличкун, Володимир ІвановичТеличкун, Юлія Станіславівна2014-10-162014-10-162010Десик, М. Г. Удосконалення процесів випікання та сушіння сухарних виробів / М. Г. Десик, В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.- практ. конф., 27-28 вересня 2010 р. – К. : НУХТ, 2010. – Ч. 1. – С. 68.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17328Результати проведених досліджень використовуються для забезпечення раціональних режимів випікання та сушіння сухарних плит, що дозволяє знизити енерговитрати при виробництві сухарних виробів та створити потокове виробництво. The results of these studies are used to provide rational modes of drying and baking rusks plates, thus reducing the energy consumption in the production of rusks and create mass production.uk-UKтривалість процесувипіканнясушіннясухарні виробиduration of the processbakingdryingrusksкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвУдосконалення процесів випікання та сушіння сухарних виробівThesis