Удосконалення процесів випікання та сушіння сухарних виробів - Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна (My University, 2010)
Результати проведених досліджень використовуються для забезпечення раціональних режимів випікання та сушіння сухарних плит, що дозволяє знизити енерговитрати при виробництві сухарних виробів та створити потокове виробництво. The results of these studies are used to provide rational modes of drying and baking rusks plates, thus reducing the energy consumption in the production of rusks and create mass production.
Keywords: тривалість процесу; випікання; сушіння; сухарні вироби; duration of the process; baking; drying; rusks; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв