Сімахіна, Галина ОлександрівнаШевченко, Анастасія Олександрівна2014-06-042014-06-042014Сімахіна, Галина. Інактивація окислювальних ферментів рослинної сировини при її екстрагуванні / Галина Сімахіна, Анастасія Шевченко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 22-23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14832При проведенні екстрагування фенольних сполук з пряно-ароматич-ної сировини доцільно до екстрагента додавати органічні кислоти або їхні солі, на-приклад лимонну та винну кислоту, змінюючи рНсередовища у необхідному напрямі. When conducting the extraction of phenolic compounds from spicy-aromatic-term raw advisable to add extractant organic acids or their salts, eg citric and tartaric acid, changing rNseredovyscha in the required direction.uk-UKрослинна сировинаінактивація окислювальних ферментівекстрагуванняextractioninactivation of oxidative enzymesherbsкафедра технології оздоровчих продуктівІнактивація окислювальних ферментів рослинної сировини при її екстрагуванніOther