Луняєва, Валерія Сергіївна2023-04-182023-04-182023Луняєва, В. С. Розроблення рекомендацій з удосконалення системи НАССР виробництва пюре із солодкого перцю для ТОВ «Віджи Продакшн» за ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Валерія Сергіївна Луняєва ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2023. – 122 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40222otherкафедра експертизи харчових продуктівконсервна промисловістьсистема НАССРпюре із солодкого перцюпрограма-передумованебезпечний факторплан НАССРдіаграма технологічних потоківККТРозроблення рекомендацій з удосконалення системи НАССР виробництва пюре із солодкого перцю для ТОВ «Віджи Продакшн» за ДСТУ ISO 22000:2019Other