Шейко, Таміла ВолодимирівнаМельник, Людмила Миколаївна2013-06-262013-06-262011Мельник, Л. М. Адсорбційне очищення соку столового буряка від пектинових речовин монтморилонітом / Т. В. Шейко, Л. М. Мельник // Сучасні технології та обладнання обладнання харчових виробництв : Міжнародна науково-практична конференція, 29-30 вересня 2011р. : тези доповідей. - 2010. – С. 164-165 .https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8466В роботі досліджено вплив концентрації адсорбента та часу адсорбції на якість очищення соку столового буряка. Встановлено, що при концентрації монтморилоніту 4,76% мас. та тривалості оброблення 30хв. досягається найбільша ефективність адсорбції. The influence of the concentration of adsorbent and adsorption time on the quality of red beet juice purification. Found that at a concentration of 4.76% by weight montmorillonite. and duration of treatment 30 min. achieved the greatest efficiency of adsorption.адсорбціямонтморилонітсік столового бурякаadsorptionmontmorillonitetable beet juiceкафедра процесів і апаратів харчових виробництвАдсорбційне очищення соку столового буряка від пектинових речовин монтморилонітомThesis