Топчій, Оксана АнатоліївнаКотляр, Євген ОлександровичТимченко, Денис Олексійович2017-06-232017-06-232013Патент UA 85607 U МПК (2013.01) A23L 1/00 Паштет м'ясний запечений "Особливий" / О. А. Топчій, Є. О. Котляр, Д. О. Тимченко ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 2013 06739 ; заявл. 29.05.2013 ; опубл. 25.11.2013, Бюл. № 22, 2013 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25653В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету м'ясного запеченого функціонального призначення з підвищеним вмістом ПНЖК. Технічний результат, який може бути отриманий при здійсненні корисної моделі, полягає в розширенні асортименту продукції, що випускається, у підвищенні якості цільового продукту, зокрема органолептичних показників, таких як смак, консистенція і пластичність. The basis of the useful model is the task of developing a recipe for meat of baked baked functional apples with a high content of PUFA. The technical result that can be obtained when implementing a utility model is to expand the range of products produced in order to improve the quality of the target product, in particular organoleptic parameters such as taste, consistency and ductility.паштетпрототипполі ненасичені жирні кислотибіологічно активні речовиниконсистенціяпластичністьолія волоського горіхалінолева кислотареологічні властивостіхолестеринpasteprototypepolyunsaturated fatty acidsbiologically active substancesconsistencyductilitywalnut oillinoleic acidrheological propertiescholesterolкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПаштет м'ясний запечений "Особливий"Other