Molozhon, MariaGresko, Vladyslav2016-05-132016-05-132016Gresko, V. Application of Nanotechnology in Food Industry / V. Gresko, M. Molozhon // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті. В 4 ч. : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. — К. : НУХТ, 2016. – Ч. 4. – С. 184.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23211nanotechnologypackaging technologyfood industryнанотехнологіїтехнології пакуванняхарчова промисловістькафедра іноземних мов професійного спрямуваннянанотехнологииупаковочные технологиипищевая промышленностьApplication of Nanotechnology in Food IndustryThesis