Харченко, Євген Іванович2021-05-212021-05-212020Харченко, Є. І. Зміни температури зерна пшениці в процесі його зволожування водою різної температури / Є. І. Харченко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів IX Міжнародної науково-технічної конференції, 10–11 листопада 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 70–71.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34070Наведено результати моделювання температури зерна пшениці при зволожуванні його водою різної температури, за умови різної початкової температури самого зерна. The results of modeling the temperature of wheat when it is moistened with water of different temperatures, provided that the initial temperature of the grain itself is different.otherпшеницявологістьтемпературазволожуванняwheatmoisturetemperaturedampingкафедра технології зберігання і переробки зернаЗміни температури зерна пшениці в процесі його зволожування водою різної температуриThesis