Стан продовольчої безпеки на рівні домогосподарств - Мостенська, Тетяна Леонідівна (My University, 2014)
Стан продовольчої безпеки визначається на рівнях: глобальному, національному, регіональному та на рівні окремих домогосподарств. Для кожного із цих рівнів існують певні критерії або індикатори, які дозволяють охарактеризувати стан продовольчої безпеки. State of food insecurity is defined levels: global, national, regional and at the level of individual households. For each of these levels, there are certain criteria or indicators that allow characterized state of food security.
Keywords: домогосподарство; критерії; продовольча безпека; household; criteria; food security; кафедра економіки праці та менеджменту