Біфштекс «Домашній» (Патент на корисну модель № 80725) - Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Фурсік, Оксана Петрівна (My University, 2013)
Біфштекс містить яловичину, сало, спеції та додатково суху сироватку та індичу грудинку. Byfshteks contains beef, bacon, spices and additionally dry whey and turkey bacon.
Keywords: біфштекс; byfshteks; яловичина; beef; сало; bacon; спеції; spices; суха сироватка; dry whey; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів