Визначення деяких хімічних речовин у питних водах міста Києва - Христіансен, Маргарита Георгіївна; Шиліна, Галина Володимирівна; Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Васіна, Т. М.; Ільчик, О. О. (My University, 2000)
Представлені результати визначення основних показників якості питної води з різних районів міста Києва. The Presented results of the determination of the leading indexes quality drinking water from different region of Kiev.
Keywords: питна вода; контроль якості; drinking water; checking quality; кафедра харчової хімії