Проблеми підтримання інвестиційної привабливості харчової промисловості - Басюк, Тетяна Петрівна (My University, 2014)
Визначені проблеми забезпечення стабільно високого рівня інвестиційної привабливості харчової промисловості. The problems ensuring consistently high level of investment attractiveness of the food industry.
Keywords: інвестиційна привабливість; харчова промисловість; investment attractiveness; food processing industry; кафедра економіки і права