Корпоративна соціальна відповідальність на туристичному підприємстві - Погуда (Шиян), Наталія Вікторівна; Касторська, Сузанна Костянтинівна (My University, 2018)
Розглянуто сутність корпоративної соціальної відповідальності та особливості її впровадження туристичними підприємствами. The essence of corporate social responsibility and peculiarities of its introduction by tourist enterprises are considered.
Keywords: відповідальність; responsibility; корпоративна соціальна відповідальність; corporate social responsibility; туризм; tourism; туристичне підприємство; tourist enterprise; кафедра туристичного та готельного бізнесу